Paras puhelin 2021 alle 500

Paras puhelin 2021 alle 500 eurolla – Valtava määrä huippupuhelimia edullisin hinnoin

Löydä kattava valikoima älypuhelimia alla olevista verkkokaupoista. Valikoimista löydät halvemmat kiinalaiset älypuhelimet sekä laadukkaat iPhonet. Valitse sopiva puhelin omiin tarpeisiisi.

Verkkokaupat:

E-ville.com myy uusimpia kiinalaisia vempaimia, älypuhelimia, hauskimpia lahjatavaroita ja kätevimpiä kodin käyttötuotteita edullisin hinnoin

mResell on käytettyjen Apple-tuotteiden ostamiseen ja myyntiin erikoistunut verkkokauppa.

Myynnissä olevat tuotteet ovat tarkistettu valtuutettujen Apple-teknikoiden toimesta, joten laittet ovat toiminnaltaan uudenveroisia, mutta hinnaltaan huomattavasti uusia laitteita edullisempia. Kaikkiin laitteisiin 12 kk takuu ja 14 vrk palautusoikeus.

Mac, iPod, iPad ja iPhone käyttäjille suunnattu verkkokauppa. Uusimmat ja trendikkäimmät merkit saatavilla MacPisteestä. Löydä käytetytt iPhonet 12kk takuulla.

Ostetuimmat puhelimet:

iphone 8 plus - 489.00 €

paras iphone alle 500 euroa

Apple iPhone 8 Plus tarjoaa entistä paremman käyttökokemuksen! 5,5 tuuman Retina HD -näyttö True Tone -ominaisuudella, 12 megapikselin laajakulma- ja telekamera sekä tehokas A11-siru tekevät käytöstä helppoa ja nopeaa. App Storen sadattuhannet ohjelmat ovat nyt ulottuvillasi! Tuote on täysin testattu valtuutetun Applen teknikon toimesta!

Blackview BV9700 Pro IP68-älypuhelin - 499.95 €

Maailman johtaviin veden- ja iskunkestäviä puhelimia tekeviin valmistajiin kuuluva Blackview on julkaissut uuden lippulaivamallinsa BV9700 Pro:n, joka räjäyttää pankin IP68-puhelinten ominaisuuksien monipuolisuudessa!

Huippuluokan raudan ohella BV9700 Pro värisyttää viisaria uusilla toiminnoilla, kuten optisella sykemittarilla, CO2-ilmanlaatumittarilla, sekä valinnaisella pimeänäkökameralla – lukuisia muita sensoreita tietenkään unohtamatta. Tämä veden- ja iskunkestävä älypuhelin on niin hurja, että voisi kuvitella sen olevan tehty puolustusvoimien erikoisjoukoille!

Blackview BV9600 Pro IP69K -älypuhelin - 469.95 €

Blackview BV9600 Pro on huippuluokan vedenkestävä älypuhelin yhdeltä maailmanjohtavalta “rugged” eli kovaan käyttöön suunniteltujen puhelinten valmistajalta, Blackviewiltä. BV9600 Pro on IP68 -luokiteltu vedenkestävä puhelin jossa on myös IP69K -paineensietoluokitus. 

Puhelimessa on myös pehmustetut reunat, joilla on parannettu sen iskunkestävyyttä. Huomaa, että puhelimen näyttö ja tyylikäs lasinen takakansi eivät kuitenkaan ole iskunkestäviä.

Doogee S95 Pro modulaarinen IP68-älypuhelin - 449.95 €

älypuhelin alle 500 euroa

Doogee S95 Pro on erittäin pätevä modulaarinen IP68-älypuhelin, joka itsessään on jo erinomainen, mutta ilo ei lopu siihen. Hädän hetkellä akkuvarauksen ollessa vähäinen, voit helposti ja nopeasti napsauttaa paikalleen magneetin avulla kiinnittyvän 3850mAh akkumoduulin, jolla saat taas mukavasti lisäpuhtia puhelimeesi ja nostettua kokonaiskapasiteetin 9000 milliampeerituntiin! 

Mikäli taas meno alkaa yltyä ja pitäisi saada musiikin jytkettä soimaan, Dual Speaker -matkakaiutinmoduuli nostaa tunnelman kattoon ja riennot voivat jatkua entistä lujempana.