Telian kesätarjous – 27.6. saakka

Puhelinliittymät: Laite-etuseteli 50 € & liittymätarjoukset – 18.-27.6.
Rajaton 4G 200M 27,99 €/kk – 12 kk määräaikainen
Rajaton 5G 300M 29,99 €/kk – 12 kk määräaikainen + AVAUS 0€
Rajaton 5G 600M 32,99 €/kk – 12 kk määräaikainen + AVAUS 0€
Kaupan päälle kaikkiin: 50 € etuseteli Telian laiteostoksiin – sekä verkkokauppa että myymälät

Edullinen puhelinliittymä puhelimeesi

Valitse sopiva liittymä helposti oman käyttösi mukaan. Löydät valikoimastamme erilaisiin käyttötarpeisiin soveltuvat puhelinliittymät. Tarvitsitpa sitten rajatonta nettiä, prepaidia, 4G- tai 5G-verkon maksiminopeutta tai vaihtoehtoisesti satunnaiseen käyttöön sopivaa perusliittymää, löydät varmasti meiltä edullisen puhelinliittymän, joka vastaa tarpeisiisi. Tutustu esimerkiksi 5G-liittymiin.

Netin käyttö, puhelut ja viestit EU- ja ETA-alueella sisältyvät meillä useimpien liittymien kuukausihintaan. Moneen maahan voit myös ostaa netin käyttöä kiinteään hintaan Reissupaketilla.

Kiinteä netti kotiin

Tilaa myös kiinteä netti kotiin, ja jaat netin vaivatta kaikkien kodin laitteiden kesken ilman kaistan loppumista kesken. Mobiililaajakaista puolestaan tarjoaa vapautta, sillä voit surffata tabletillasi rajattomasti missä vain kotimaassa. Langaton netti mökille hoituu myös kätevästi mobiililaajakaistan avulla.

Katso myös etuhintaiset mobiililaajakaistaliittymämme. Näin varmistat, että sinulla on aina pääsy internetiin, olitpa sitten kotona tai mökillä.

Liittymä lapselle

Mikäli tarvitset liittymän lapsellesi, löytyy meiltä myös perheen pienimmille sopivat ensiliittymät. Liittymä lapselle sisältää rajattoman netin kotimaassa, joka varmistaa, että lapsesi on aina tavoitettavissa. Lapselle sopivaan puhelinliittymään saa myös saldorajan, joka estää ikävät laskuyllätykset.

Saldoraja on erityisen kätevä, sillä se antaa sinulle mielenrauhan tietäen, että lapsesi ei voi ylittää budjettia.

Älypuhelimet ja liittymät

Kun sopiva puhelinliittymä on valittu, voit tarkastaa uusimmat älypuhelinten mallit verkkosivuiltamme. Olipa valintasi iPhone, OnePlus, Nokia tai esimerkiksi Samsung Galaxy, löydät suosikkipuhelimesi Telialta. Voit myös napata kätevästi Telia Recycled -puhelimen ja liittymän yhdessä huippuedulliseen yhteishintaan.

Telia Recycled tarjoaa ympäristöystävällisen vaihtoehdon, jossa saat laadukkaan käytetyn puhelimen edulliseen hintaan.

Edulliset liittymät

Löydät meiltä laajan valikoiman edullisia liittymiä eri tarpeisiin. Tässä muutamia esimerkkejä:

  1. Rajaton 4G-liittymä
  2. Rajaton 5G-liittymä
  3. Prepaid-liittymä
  4. Liittymä satunnaiseen käyttöön
  5. Perusliittymä
  6. Mobiililaajakaista
  7. Lapsille suunnattu liittymä saldorajalla
  8. Reissupaketti

Reissupaketit

Moneen maahan voit ostaa netin käyttöä kiinteään hintaan Reissupaketilla. Tämä on erinomainen valinta, jos matkustat usein ja tarvitset luotettavan internetyhteyden ilman suuria kustannuksia.

Reissupaketti varmistaa, että pysyt yhteydessä myös ulkomailla ilman huolta suurista roaming-kustannuksista.

Mobiililaajakaista

Mobiililaajakaista tarjoaa vapautta ja joustavuutta, sillä voit käyttää sitä missä tahansa kotimaassa. Tämä on erinomainen valinta, jos tarvitset nopean ja luotettavan internetyhteyden liikkuessasi.

Langaton netti mökille on myös helposti järjestettävissä mobiililaajakaistan avulla, mikä tekee siitä kätevän ratkaisun vapaa-ajan viettopaikkoihin.

Vastaa