Elisa

Elisa Oyj on suomalainen tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, joka toimii pääasiassa Suomessa ja Virossa. Vuonna 2021 Elisalla oli yli 6,3 miljoonaa kuluttajien, yritysten ja julkishallinnon organisaatioiden liittymää.

Olemme suomalainen tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden markkinajohtaja. Tehtävämme on tuoda digitalisaatiolla ratkaisuja, jotka ovat tärkeitä ihmisille ja yhteiskunnan kestävälle kehitykselle. Innostus hyödyntää uutta tekniikkaa ja työtapoja on kulkenut mukana 140-vuotisella taipaleellamme. Tänään me elisalaiset palvelemme yli 2,8 miljoonaa asiakastamme Suomessa ja Virossa sekä kansainvälisesti, ja työskentelemme joka päivä määrätietoisesti asiakaskokemuksen ja laadun kehittämiseksi.

elisa.fi

Mitä teemme

Elisan missio on digitalisaatiolla kestävä tulevaisuus. Olemme tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden sekä teknologioiden edelläkävijä. Tarjoamme vastuullisia ja kestäviä ratkaisuita yli 2,8 miljoonalle kuluttaja-, yritys- ja julkishallinnon asiakkaallemme päämarkkina-alueellamme Suomessa ja Virossa, sekä kansainvälisesti yli 100 maassa. 

Liiketoiminnallamme voimme tuoda kestäviä ratkaisuja yhteiskunnalle ja eri toimialoille. Rajattoman mobiilidatan liiketoimintamallimme lisää merkittävästi suomalaisten ja virolaisten mahdollisuuksia käyttää digitaalisia palveluita ja parantaa yritysten kilpailukykyä.

Yhteistyö johtavien globaalien kumppaneiden, kuten Vodafonen ja Tele2:n, kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Rakennamme tulevaisuuden innovaatioita tiiviissä yhteistyössä myös startup- ja tutkimuskumppaneidemme kanssa.

Työllistämme yli 5 300 ammattilaista kansainvälisesti yli 20 maassa. Elisa on palkittu pitkäjänteisestä laatutyöstä ja toimintaamme ohjaa jatkuva parantaminen, oppiminen ja yhteistyö. Elisa on hiilineutraali yhtiö.

Elisan osake on noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla ja osakkeenomistajia on noin 167 000. Omistajista yli puolet on suomalaisia instituutioita ja kotitalouksia.

Luettavaa

Miten ELISA puhelinliittymä eroaa muista markkinoilla

Telekommunikaatioalan kehittyessä kuluttajien vaihtoehdot ovat laajentuneet huomattavasti. Yksi markkinoiden johtavista toimijoista on Elisa, jonka puhelinliittymät tarjoavat erilaisia etuja verrattuna kilpailijoihin. Tässä artikkelissa tarkastelemme, miten Elisa erottuu markkinoilla ja mitä ainutlaatuisia etuja se tarjoaa asiakkailleen. Nopea ja luotettava verkko Elisa on tunnettu erittäin nopeasta ja luotettavasta verkostaan. Heidän 4G-verkkonsa kattavuus on … Lue lisää