Applen iPhone 13 5G kiri ykköstilalle maaliskuun myyntilistalla

Telian puhelinmyynnissä nähtiin maaliskuussa tasainen kisa kymppikärjessä Applen iPhonen, Samsungin ja OnePlussan kesken.

Kolmen kärki pysyi Telialla samana kuin helmikuussa, mutta eri järjestyksessä. Applen iPhone 13 5G kiri takaisin edelliskuussa menettämälleen ykköspaikalle Telian asiakkaiden suosituimpana puhelimena. OnePlus palasi maaliskuussa vahvasti kolmella mallilla kymmenen suosituimman listalle.  5G-puhelimia listalla oli seitsemän. OnePlussan uusi tähtituote eli OnePlus 11 5G nousi heti suosituimpien listalle.

Alkuvuoden älypuhelinmarkkina on edelleen jatkanut kasvua huolimatta yleisestä heikosta taloustilanteesta. Premium-puhelimet ovat edelleen suosittuja ja asiakkaiden ostoslistojen kärkipäässä, toisaalta myös edullisemmat puhelimet siirtyvät ostoskoreihin kampanjoiden siivittämänä. Laitteiden saatavuudet ovat olleet hyvällä tasolla ja asiakastutkimuksen mukaan Telian asiakkaat arvostavat nopeita toimituksia, laajaa valikoimaa, hyvää palvelua sekä kilpailukykyisiä hintoja.

Telian laiteliiketoiminnan johtaja Markku Saranpää

Ajankohtaisena tuoteryhmänä kuluttajien älylaitteille asennettavat tietoturvatuotteet ja -palvelut kiinnostavat asiakkaita myös aiempaa enemmän ja niiden myynti on selkeässä kasvussa.

Maaliskuun myydyimmät puhelimet, kuluttajat

 1. (2) Apple iPhone 13 5G          
 2. (1) Samsung Galaxy A13       
 3. (3) Samsung Galaxy A04s     
 4. (–) OnePlus Nord CE2 Lite 5G                    
 5. (4) Samsung Galaxy A33 5G 
 6. (–) OnePlus 9 5G                    
 7. (–) Apple iPhone 14 Pro 5G   
 8. (7) Apple iPhone 11                
 9. (–) OnePlus 11 5G                  
 10. (9) Samsung Galaxy A13 5G 

Maaliskuun myydyimmät puhelimet, yritykset

 1. (1) Samsung Galaxy A33 5G
 2. (2) Samsung Galaxy A53 5G
 3. (7) Samsung Galaxy Xcover 5
 4. (8) Samsung Galaxy S22 5G
 5. (6) iPhone 13 5G
 6. (3) iPhone SE 5G
 7. (4) Samsung Galaxy A32 LTE
 8. (–) Samsung Galaxy A13 5G
 9. (9) iPhone 14 Pro 5G
 10. (–) Samsung Galaxy Xcover6 Pro 5G

Kuluttajien älylaitteille asennettavat tietoturvatuotteet

Kuluttajien älylaitteille on suositeltavaa asentaa useita erilaisia tietoturvatuotteita, jotta laitteet ja niiden käyttäjät pysyisivät suojattuina mahdollisilta tietoturvariskeiltä. Tässä on muutamia esimerkkejä tietoturvatuotteista, jotka voivat auttaa parantamaan älylaitteiden tietoturvaa:

 1. Antivirustuotteet: Antivirustuotteet ovat tärkeitä älylaitteiden tietoturvan kannalta, sillä ne suojaavat laitteita haittaohjelmilta ja viruksilta. Antivirustuotteet voivat skannata laitteelle asennettuja sovelluksia ja tiedostoja, sekä estää haitallisten tiedostojen lataamisen ja asentamisen.
 2. Palomuurit: Palomuurit ovat toinen tärkeä tietoturvatuote, joka auttaa suojautumaan tietomurroilta ja verkkohyökkäyksiltä. Palomuurit voivat estää ei-toivottujen yhteyksien muodostamisen älylaitteen ja ulkopuolisten tietokoneiden välillä.
 3. VPN-ohjelmistot: VPN-ohjelmistot ovat erityisen tärkeitä älypuhelimille ja muille mobiililaitteille, sillä ne voivat auttaa suojaamaan laitteiden käyttäjiä julkisissa Wi-Fi-verkoissa. VPN-ohjelmisto salaa älylaitteen yhteyden ja suojaa käyttäjän yksityisyyttä.
 4. Salasanasovellukset: Salasanasovellukset voivat auttaa älylaitteen käyttäjää pitämään salasanat turvassa ja hallinnassa. Sovellukset voivat generoida vahvoja salasanoja ja tallentaa ne turvallisesti, jotta käyttäjän ei tarvitse muistaa kaikkia salasanojaan.
 5. Tietoturvapäivitykset: Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on tärkeää muistaa päivittää älylaitteen käyttöjärjestelmä ja sovellukset säännöllisesti. Päivitykset sisältävät usein tietoturvaparannuksia ja korjaavat tunnettuja haavoittuvuuksia, joten päivittäminen on tärkeää tietoturvan kannalta.

Muuta mielenkiintoista luettavaa

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Uusi WhatsApp-päivitys mahdollistaa 100 kuvan tai videon lähettämisen

Uusi whatsapp päivitys mahdollistaa jopa 100 kuvan tai videon lähettämisen yhdessä viestissä Android-käyttäjille. Lisäksi päivityksen myötä on mahdollista lisätä kuvatekstiä asiakirjoja lähetettäessä, luoda mukautettuja avatareja ja käyttää niitä tarroina tai profiilikuvina sekä kuvailla ryhmiä entistä paremmin pidempien aihe- ja kuvauksentekstien avulla. Uudistukset eivät kuitenkaan välttämättä ole vielä kaikkien käyttäjien saatavilla.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Digitaalinen markkinointi: Menestyksen avain digiaikakaudella

Digitaalinen markkinointi on korvaamaton työkalu yrityksille tavoittaessaan laajaa kohdeyleisöä, luodessaan vahvaa brändiä ja kasvattaessaan myyntiään. Tehokas digitaalinen markkinointistrategia hyödyntää hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisältömarkkinointia ja maksettua mainontaa. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä tässä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Tutustu myös Google hakukoneoptimointi aiheeseen!

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Vastaa