Fortum Vakio – sähkösopimustarjous

Fortum Vakio tarjoaa sähkön kiinteällä kuukausihinnalla, jolloin sinulle ei tule yllätyksiä sähkölaskun kanssa. Fortum Vakio -asiakkaana saat aina sähköä, jonka tuotanto ei kuormita ilmastoa ja maksat joka kuukausi saman summan. Sopimus on toistaiseksi voimassa.

Vakio-sopimuksen edut:

  • Kiinteä kuukausihinnoittelu
  • Toistaiseksi voimassa oleva sopimus
  • 4 laskua vuodessa
  • Hiilidioksidivapaata sähköä

Hinnoittelu 18.12.2023 lähtien: Vakio S 25 eur/kk, Vakio M 39,50 eur/kk

Huomaathan, että hinnoittelu perustuu asunnon kokoon / kulutusmäärään. Fortum Vakio -sopimuksesta maksat kiinteän kuukausihinnan arvioidun vuosikulutuksesi perusteella. Valittavinasi on S ja M-sopimus. S-sopimus soveltuu kerrostaloasuntoihin 44 neliöön asti, M-sopimus taas asuntoihin joiden koko on 45-74 neliöt. Sähkönsiirtoyhtiö veloittaa sinua sähkön siirrosta kulloinkin voimassa olevan hinnastonsa mukaisesti.

Fortum on johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen.

Tutustu tästä Fortum Vakio sähkösopimukseen

Sähkösopimus

Fortum tarjoaa laajan valikoiman sähkösopimuksia, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia kulutustarpeita. Sähkösopimusta valittaessa on tärkeää arvioida oma sähkönkulutus: kuinka paljon sähköä käytät ja missä määrin kulutus vaihtelee? Fortumilta löytyy sekä määräaikaisia että toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia, jotka soveltuvat eri asiakkaiden tarpeisiin.

Tee sähkösopimus Fortumin kanssa nyt

Hintavertailu

Kun valitset sähkösopimusta, on suositeltavaa tehdä hintavertailua. Fortum tarjoaa kilpailukykyisiä hintoja, mutta hinnat voivat vaihdella suuresti eri tarjoajien ja sopimustyyppien välillä. Sähkön hintaan vaikuttavat muun muassa vuodenaika, markkinahinnat ja kulutusalue. Vertailu kannattaa suorittaa huolellisesti, jotta löydät taloudellisesti järkevimmän vaihtoehdon.

Sopimustyypit

Fortumin sähkösopimukset kattavat erilaiset tarpeet. Perussopimus on suunnattu niille, jotka haluavat helppoutta ja vaivattomuutta: se on yleensä toistaiseksi voimassa oleva sopimus, jonka hinta määräytyy markkinahinnan mukaan ja sisältää kiinteän perusmaksun. Määräaikainen sopimus puolestaan tarjoaa kiinteän hinnan tietyksi ajaksi, mikä voi olla edullista hintavaihteluiden aikana.

Uusiutuvat vaihtoehdot

Fortum tarjoaa myös uusiutuvan energian sähkösopimuksia, jotka ovat suunnattu ympäristötietoisille kuluttajille. Nämä sopimukset tukevat kestävää kehitystä ja mahdollistavat sähkönkäytön, joka on tuotettu esimerkiksi tuuli-, aurinko- tai vesivoimalla. Vaikka uusiutuvan energian sopimukset voivat olla hieman kalliimpia, ne tarjoavat ekologisemman vaihtoehdon.

Maksuehdot ja palvelut

On tärkeää tutustua tarkasti Fortumin sähkösopimusten ehtoihin ennen sopimuksen allekirjoittamista. Yhtiö tarjoaa erilaisia laskutusvaihtoehtoja ja etäluennan, joka mahdollistaa kulutuksen seuraamisen reaaliajassa. Lisäksi Fortumin asiakaspalvelu on saatavilla niin puhelimitse kuin verkossa, tarjoten tukea ja neuvontaa.

Sopimuksen irtisanominen

Jos olosuhteet muuttuvat tai löydät edullisemman tarjouksen, Fortumin sähkösopimuksen irtisanominen on mahdollista. Määräaikaisen sopimuksen ennen aikaisesta irtisanomisesta voi seurata sopimussakkoja, joten tämä kannattaa ottaa huomioon. Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen voi yleensä irtisanoa ilman erillisiä kustannuksia, kunhan noudattaa sopimuksessa määriteltyä irtisanomisaikaa.

Vertailutyökalut

Sähkösopimuksia vertaillessa voi käyttää erilaisia verkossa saatavilla olevia vertailutyökaluja. Nämä työkalut auttavat hahmottamaan eri tarjoajien hintaeroja ja ehtoja, mikä tekee sopimuksen valinnasta selkeämpää ja perustellumpaa. Vertailun avulla voit myös varmistaa, että saat parhaan mahdollisen tarjouksen kulutustottumuksiisi nähden.

Vastaa