HSL-sovellus: Helsingin bussiliput digitaalisesti taskussa

HSL-sovellus on Helsingin seudun liikenteen tarjoama HSL mobiilisovellus, joka helpottaa joukkoliikenteen käyttöä. Sovelluksella voi ostaa lippuja, tarkistaa reittejä ja saada tietoa liikenteen häiriöistä.

Sovelluksen ominaisuudet

HSL-sovelluksen keskeisiä ominaisuuksia ovat:

  • Lipunmyynti: Sovelluksesta voi ostaa kerta-, vuorokausi- ja kausiliput. Lippuja voi ostaa useilla eri maksutavoilla, kuten pankkikortilla, luottokortilla, mobiilimaksulla tai HSL-sovelluksen omalla maksutavalla.
  • Reittiopas: Sovelluksen reittioppaalla voi suunnitella reittejä julkisilla liikennevälineillä. Reittioppaaseen voi tallentaa suosikkikohteita ja -reittejä.
  • Liikennetiedot: Sovelluksesta voi seurata liikenteen häiriöitä. Häiriötiedot näkyvät reaaliajassa.
  • Muita ominaisuuksia: Sovelluksessa on myös muita ominaisuuksia, kuten pysäkkikartat, aikataulut ja säätiedot.

Sovelluksen käyttö

HSL-sovelluksen käyttö on helppoa. Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi App Storesta, Google Playsta tai AppGallerysta. Sovelluksen käyttöönotto vaatii rekisteröitymisen.

Sovelluksen etusivulla on pääsy kaikkiin tärkeimpiin ominaisuuksiin. Lipunmyyntiin pääsee klikkaamalla ”Liput”-painiketta. Reittioppaaseen pääsee klikkaamalla ”Reitit”-painiketta. Liikennetietoihin pääsee klikkaamalla ”Häiriöt”-painiketta.

Sovelluksen hyödyt

HSL-sovelluksella on useita hyötyjä:

  • Säästää aikaa ja rahaa: Sovelluksen avulla voi ostaa liput helposti ja nopeasti. Sovelluksen avulla voi myös löytää parhaat reitit ja välttää kalliita lippuja.
  • Helpottaa arkea: Sovelluksen avulla voi suunnitella liikkumisen helposti ja nopeasti. Sovelluksen avulla voi myös seurata liikenteen häiriöitä ja varautua niihin.
  • On ilmainen: HSL-sovellus on ilmainen, joten sen käyttö ei maksa mitään.

Sovelluksen kehitys

HSL kehittää HSL-sovellusta jatkuvasti. Uusin versio julkaistiin vuonna 2023. Uudessa versiossa on paranneltu muun muassa reittioppaan toimivuutta ja lisätty uusia ominaisuuksia, kuten pysäkkikamerat.

Sovelluksen tulevaisuus

HSL sovellus on tärkeä osa Helsingin seudun joukkoliikenteen palvelukokonaisuutta. Sovellusta kehitetään jatkuvasti, ja sen rooli joukkoliikenteen käytön helpottamisessa tulee todennäköisesti kasvamaan tulevaisuudessa.

Lopuksi

HSL- sovellus on kätevä ja monipuolinen työkalu, joka helpottaa Helsingin seudun joukkoliikenteen käyttöä. Sovelluksen avulla voi ostaa lippuja, tarkistaa reittejä ja saada tietoa liikenteen häiriöistä. Sovelluksen käyttö on helppoa ja vaivatonta.

Lue myös muualta: 
Mobilepay ei toimi (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Pikasiirto (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Lainaa ilman luottotietoja (aukeaa nettilainat.fi sivuston artikkeliin)
Alennuskoodi (aukeaa alennuskooditsuomi.fi sivuston artikkeliin)
Älykello (aukeaa luurituki.fi sivuston artikkeliin)

Vastaa