Sähkösopimusten vertailu kannattaa

Aito ja alkuperäinen Sähkövertailu.fi auttaa vertaamaan ja kilpailuttamaan sähkösopimukset helposti. Palvelu on toiminut vuodesta 2011 ja sen avulla on solmittu jo yli 315 000 sähkösopimusta. 

Sähköhintojen eli sopimusten vertailu kannattaa

Sähköhintojen vertailu kannattaa, sillä eri sähköntoimittajilla voi olla hyvin erilaisia hintoja ja sopimuksia. Kun vertailet sähkötarjouksia, voit löytää halvemman vaihtoehdon ja säästää merkittävästi sähkölaskussa.

Sähköntoimittajia vertaillessa kannattaa kiinnittää huomiota muun muassa sähkön hintaan kilowattitunnilta, mahdollisiin kiinteisiin kuukausimaksuihin, sopimuksen kestoon ja sopimuksen irtisanomisehtoihin. Vertailu on nykyään helppoa, sillä erilaisia sähkövertailusivustoja on tarjolla runsaasti.

Lisäksi, sähkönkulutusta voi myös vähentää esimerkiksi energiansäästötoimien avulla, jolloin säästöä tulee vielä enemmän. Siksi onkin suositeltavaa tarkistaa myös oman asumisen energiatehokkuus ja pohtia mahdollisuuksia säästää sähköä.

Sähkön kilpailutus tuo säästöä sähkölaskuun

Sähkövertailu.fi on kaupallinen verkkopalvelu, joka tarjoaa helpon ja kattavan tavan vertailla ja ostaa sähköä koko Suomessa. Palvelusta löytyy lähes kaikkien sähköyhtiöiden tarjonta selkeästi esitettynä, ja lisäksi Sähkövertailu.fi:ssä on lukuisia sähkönmyyjien kampanjatuotteita, joita ei voi vertailla muualla.

On kuitenkin hyvä huomata, että ainoastaan Sähkövertailun yhteistyökumppaneiden kanssa voi solmia sopimuksen suoraan palvelun kautta. Vertailun avulla voit kuitenkin löytää halvimman vaihtoehdon ja saat tarvittaessa ohjeita siitä, miten voit vaihtaa sähköyhtiötä. Lisäksi palvelusta löytyy tietoa sähkönkulutuksen säästämisestä ja energiatehokkuudesta, mikä voi auttaa vähentämään sähkölaskua entisestään.

Sähkön kilpailuttaminen

Sähkön kilpailuttaminen on helppo tapa säästää rahaa ja samalla valita tuotantotapa, joka vastaa henkilökohtaisia mieltymyksiä ja arvoja. Sähkövertailu.fi esittää kaikkien Suomen sähköyhtiöiden hinnat, riippumatta siitä, onko sähköyhtiöllä yhteistyösopimusta Sähkövertailun kanssa. Lisäksi yhteistyössä olevat sähköyhtiöt voivat tehdä Sähkövertailun kautta tarjouksia, joita ei välttämättä löydy muualta.

Sähkön kilpailuttaminen onnistuu muutamalla klikkauksella helppokäyttöisen hakutyökalun avulla. Voit helposti vertailla eri sähköyhtiöiden hintoja ja sopimuksia, ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon. Uuden sopimuksen tekeminen onnistuu vaikka samalta istumalta, ja voit siirtyä uuden sähköyhtiön asiakkaaksi heti kun olet tehnyt valintasi.

Sähkön kilpailuttaminen tarkoittaa suomalaisten sähkötarjousten vertailua valitsemillasi kriteereillä, joiden perusteella Sähkövertailu.fi etsii sinulle edullisimmat tai muutoin hakuehtoihisi sopivimmat sähkötuotteet. Palvelun käyttö on yksinkertaista ja vaatii ainoastaan kohteen osoitetiedot sekä viimeisimmän sähkölaskun tai oman arviosi sähkön vuosikulutuksesta.

Jos osaat arvioida, miten suuri osa sähkönkulutuksestasi ajoittuu yöaikaan tai tiettyihin vuodenaikoihin, kustannusarvio on entistä tarkempi. Palvelu vertailee kaikkien Suomen sähköyhtiöiden tarjouksia ja esittää ne selkeästi, jotta voit helposti valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Sähkövertailu.fi ei tarjoa pelkästään edullisinta hintaa, vaan voit myös etsiä esimerkiksi sähköä, joka on tuotettu vihreillä tuotantotavoilla, edistää paikallista työllisyyttä tai kerryttää bonusetuja. Palvelu tekee pohjatyön puolestasi, joten sinun tarvitsee vain vertailla parhaita vaihtoehtoja ja tehdä itse lopullinen valintasi.

Sähkövertailu.fi kattaa koko Suomen sähkötarjonnan, joten voit ostaa sähkösi miltä tahansa sähköyhtiöltä, joka tarjoaa tuotteitaan omalle alueellesi. Palvelu esittää kaikki tarjoukset selkeästi, jotta voit vertailla niitä helposti ja valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Voit siis löytää sähkösopimuksen, joka vastaa parhaiten henkilökohtaisia mieltymyksiäsi ja arvojasi.

Sähkön hinta

Sähkölasku muodostuu lakisääteisten energia- ja arvonlisäverojen lisäksi itse sähköenergiasta sekä sähkönsiirrosta. Paikallinen jakeluverkkoyhtiö hoitaa aina tietyn alueen sähkönsiirron monopoliasemassa, joten sähkönsiirtoa ei voi kilpailuttaa. Kilpailuttamisessa on siis kyse ainoastaan tuotetun sähköenergian vertailusta ja sopivan sähkönmyyjän valitsemisesta.

Sähkönsiirron hinta voi vaihdella alueittain, ja sen määrää paikallinen jakeluverkkoyhtiö. Sen sijaan sähköenergian hinta voi vaihdella huomattavasti eri sähköyhtiöiden välillä, ja siksi sähkön kilpailuttaminen voi olla erittäin järkevää. Sähkövertailu.fi auttaa sinua vertailemaan eri sähköyhtiöiden hintoja ja löytämään edullisimman sähkösopimuksen, joka sopii henkilökohtaisiin tarpeisiisi ja mieltymyksiisi.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Uusi WhatsApp-päivitys mahdollistaa 100 kuvan tai videon lähettämisen

Uusi whatsapp päivitys mahdollistaa jopa 100 kuvan tai videon lähettämisen yhdessä viestissä Android-käyttäjille. Lisäksi päivityksen myötä on mahdollista lisätä kuvatekstiä asiakirjoja lähetettäessä, luoda mukautettuja avatareja ja käyttää niitä tarroina tai profiilikuvina sekä kuvailla ryhmiä entistä paremmin pidempien aihe- ja kuvauksentekstien avulla. Uudistukset eivät kuitenkaan välttämättä ole vielä kaikkien käyttäjien saatavilla.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Yksi kommentti artikkeliin ”Sähkösopimusten vertailu kannattaa”

Vastaa