Siirrä puhelinliittymäsi Telialle- saat kaupan päälle vastamelukuulokkeet

  • Kampanjan kesto: 19.-28.2.
  • JBL Tune 770NC -vastamelukuulokkeet
  • Arvo 129 €
  • Kaupanpäälliset ovat väriltään mustia
  • Toimitus asiakkaille alkaen 1.5.
  • Huom, koskee vain numeronsiirtoja Telialle, ei siis koske uutena avattuja liittymiä

Laaja valikoima liittymiä erilaisiin tarpeisiin

Telia tarjoaa monipuolisen valikoiman puhelinliittymiä, jotka sopivat kaikenlaisille käyttäjille. Olit sitten kevytsoittaja tai suurkuluttaja, meiltä löytyy juuri sinulle sopiva liittymä. Voit valita erilaisista puhe-, tekstiviesti- ja datapaketeista tarpeidesi mukaan.

Edut puhelinliittymän siirtäjille

Siirryttyäsi Telian asiakkaaksi saat upeita etuja. Jos siirrät puhelinliittymäsi Telialle, saat kaupan päälle laadukkaat vastamelukuulokkeet. Nämä kuulokkeet tarjoavat erinomaisen ääneneristyksen, joten voit nauttia musiikista tai puheluista ilman häiriöitä.

Luotettava ja nopea verkko

Telian verkko on tunnettu luotettavuudestaan ja nopeudestaan. Meillä on laaja kattavuus ympäri maata, joten voit käyttää puhelintasi missä tahansa ilman huolta yhteyden laadusta. Panostamme jatkuvasti verkkomme kehittämiseen ja päivittämiseen, jotta voimme tarjota käyttäjillemme parhaan mahdollisen palvelun.

Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua. Olipa kyse sitten liittymän aktivoinnista, laskutuksesta tai teknisistä kysymyksistä, me autamme sinua mielellämme. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, sähköpostitse tai chatissa.

Helppo siirtymäprosessi

Puhelinliittymän siirtäminen Telialle on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä sen verkossa muutamalla klikkauksella tai käymällä lähimmässä Telia Kaupassasi. Me autamme sinua mielellämme koko siirtymäprosessin ajan varmistaaksemme, että kaikki sujuu mutkattomasti.

Valitse Telia ja nauti eduista

Siirrä puhelinliittymäsi Telialle ja hyödynnä mahtavat edut

Saat kaupan päälle vastamelukuulokkeet sekä muita etuja, kuten laajaa verkkokattavuutta ja asiantuntevaa asiakaspalvelua. Valitsemalla Telian voit olla varma, että saat parasta vastinetta rahoillesi.

Vastaa