SkyShowtime – Uusi suoratoistopalvelu Suomessa, joka tarjoaa viihdettä koko perheelle

SkyShowtime Suomi on uusi suoratoistopalvelu, joka tarjoaa kattavan valikoiman elokuvia, sarjoja, lastenviihdettä ja dokumentteja. Palvelu on saatavilla Suomessa 1. syyskuuta 2023 alkaen.

SkyShowtime on Comcastin ja ViacomCBS:n yhteisyritys. Se yhdistää molempien yhtiöiden vahvuudet: Comcastin laajan valikoiman premium-viihdettä sekä ViacomCBS:n lasten- ja perheviihdettä.

Mitä SkyShowtimessa on tarjolla?

SkyShowtimen valikoimasta löytyy elokuvia ja sarjoja kaikenikäisille. Elokuvavalikoimaan kuuluvat muun muassa kaikkien aikojen suosikit, kuten ”Jurassic Park”, ”Star Wars” ja ”Harry Potter”. Sarjavalikoimasta löytyy niin klassikkosarjat kuin uudet suosikit, kuten ”The Handmaid’s Tale”, ”The Crown” ja ”Yellowstone”.

Lastenviihteen puolelta SkyShowtimessa on tarjolla muun muassa Nickelodeonin suosikkihahmot, kuten Dora, Diego ja Paw Patrol. Lisäksi palvelussa on tarjolla kattava valikoima dokumentteja, jotka kertovat maailmasta ja sen ihmeistä.

Kuinka paljon SkyShowtime maksaa?

SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 euroa. Vuoden tilauksen hinta on 54,99 euroa, eli vuositilauksella hinta jää vaivaiset 4,59 euroa kuukaudessa.

Miten SkyShowtime toimii?

SkyShowtimen voi tilata osoitteesta skyshowtime.com. Palvelu on saatavilla useilla eri laitteilla, kuten äly-TV:llä, älypuhelimilla, tableteilla ja suoratoistosoittimissa.

SkyShowtimen verkkosivusto

SkyShowtimen verkkosivustolla voit tutustua palvelun valikoimaan ja tilata palvelun. Verkkosivustolta löytyy myös tietoa palvelun hinnoista ja käyttöehdoista.

Yhteenveto

SkyShowtime on uusi suoratoistopalvelu, joka tarjoaa kattavan valikoiman viihdettä koko perheelle. Palvelu on edullinen ja helppokäyttöinen, joten se on varmasti hyvä vaihtoehto kaikille, jotka haluavat nauttia laadukkaasta viihteestä.

Vastaa