Telia – uuden sukupolven teleoperaattori – liittymätarjous tammikuulle

Telia on kehittynyt huomattavasti viime vuosina, siirtyen perinteisestä teleoperaattorin roolista monipuoliseksi media- ja teknologiayhtiöksi. Se on noussut Pohjoismaiden suurimpien TV-yhtiöiden joukkoon ja vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen johtavista ICT-palvelujen tarjoajista. Telia on tunnettu innovaatioidensa kautta, jotka palvelevat sekä yksityisiä että yritysasiakkaita.

Telian kampanja jatkuu, 22.–28.1.2024

Uusiin liittymiin ja numeronsiirtoihin valitut liittymät:

  • Rajaton 200M 29,99 €/kk 24 kk
  • Rajaton 5G 300M 30,99 €/kk 24 kk
  • Rajaton 5G 450M 33,99 €/kk 24 kk

Lisäksi tilaaja saa 50 € arvoisen Lidl-lahjakortin.

Liittymät helposti saatavilla Telian verkkokaupasta

Telian verkkokaupassa asiakkaat löytävät laajan ja monipuolisen valikoiman liittymiä, jotka on suunniteltu täyttämään nykyaikaiset tarpeet. Asiakkaiden on helppo valita itselleen sopivin liittymä, ja Telia tarjoaa nopeat toimitukset koko Suomen alueelle. Telia huolehtii kaikista vaihtoon liittyvistä toimenpiteistä, kun asiakas siirtyy toiselta operaattorilta Telian asiakkaaksi.

Telian yhteysliittymät tarjoavat parasta vastinetta rahalle

  1. Edulliset ja kilpailukykyiset Telia-liittymät: Telia tarjoaa houkuttelevia hintoja ja joustavia vaihtoehtoja, jotka sisältävät rajattoman netin sekä valinnaisesti rajattomat puhelut ja viestit.
  2. Laaja ja kattava oma verkko Pohjolassa ja Baltiassa: Telian verkko ulottuu laajalti ympäri Pohjoismaita ja Baltiaa, tarjoten asiakkaille nopean ja luotettavan yhteyden.
  3. Rajaton ja nopea 4G-netti ilman datakattoa kaikissa liittymissä: Telian liittymät mahdollistavat rajattoman netin käytön kotimaassa ilman huolta datakaton ylittämisestä.
  4. Huippunopea 5G-verkko laajenee jatkuvasti: Telian 5G-verkko on jo saatavilla yli 160 kaupungissa Suomessa ja laajenee edelleen.
  5. EU-käyttö sisältyy liittymän kuukausihintaan: Telian liittymillä ei tule yllätyslaskuja EU-alueen käytöstä, sillä se sisältyy kaikkiin liittymiin.

Telia tarjoaa yhteydet ja sisällöt samasta luotettavasta lähteestä

Telia keskittyy tarjoamaan asiakkailleen luotettavia ja turvallisia yhteyksiä sekä laadukasta sisältöä viihteen ja urheilun alueilta. Yhtiö investoi jatkuvasti verkkoihinsa ja digitaalisiin palveluihinsa, varmistaen, että asiakkaiden käyttökokemus on sujuva ja katkoton. Telian asiakkaat voivat nauttia huippuluokan urheilusta, viihteestä ja ajankohtaisista uutisista.

Telia pyrkii tarjoamaan asiakkailleen parhaan mahdollisen kokemuksen, yhdistäen uusimmat teknologiat ja henkilökohtaisen palvelun. Yhtiö panostaa aktiivisesti uusien innovaatioiden ja palveluiden kehittämiseen, jotta se voi vastata asiakkaidensa jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin. Telian tavoitteena on luoda kestävää kasvua ja varmistaa asiakastyytyväisyys.

Yksi kommentti artikkeliin ”Telia – uuden sukupolven teleoperaattori – liittymätarjous tammikuulle”

Vastaa