Vertaa suoratoistopalvelut: Pohjoismaiset sarjat SkyShowtimessa

SkyShowtime on upouusi suoratoistopalvelu, jossa näet eräitä maailman parhaita tarinoitsijoita muun muassa seuraavilta studioilta: Universal Pictures, Dreamworks, Sky Studios ja Peacock sekä Nickelodeon, SHOWTIME®, Paramount+ ja Paramount Pictures.

SkyShowtime ja pohjoismaiset sarjat

Koodinimi: Annika

SkyShowtime on suoratoistopalvelu, joka on ottanut askeleen kohti pohjoismaista tuotantoa julkaisemalla ensimmäisen suomalais-ruotsalaisen yhteistyönä luodun rikosdraaman nimeltä ”Koodinimi: Annika”. Sarja keskittyy suomalaiseen taideväärennöksiin erikoistuneeseen Emmaan, joka soluttautuu tukholmalaiseen huutokauppakamariin. Hän yrittää selvittää yrityksen yhteyttä pahamaineiseen rahanpesijään nimeltä Blanko. Emma peittää henkilöllisyytensä ja muuttuu juhlia, huumeita ja viinaa rakastavaksi Annikaksi.

Roolit ja tekijät

Sarjan pääroolissa nähdään Sannah Nedergård, ja muita rooleja esittävät mm. Pekka Strang ja Ardalan Esmaili. Sarjan on ohjannut AJ Annila, ja käsikirjoituksen ovat tehneet Mia Ylönen ja Aleksi Bardy. Nedergård kertoo kuvausten olleen intensiivisiä mutta hauskoja, ja hän kiittää koko tiimin kokemusta ja lämmintä yhteishenkeä.


Listaus: Miksi valita SkyShowtime pohjoismaisten sarjojen katseluun?

  1. Pohjoismainen tuotanto: Ensimmäinen suomalais-ruotsalainen yhteistyössä luotu rikosdraama.
  2. Laadukkaat tekijät: Sarjan takana on tunnettuja nimiä suomalaisesta ja ruotsalaisesta elokuva- ja tv-alasta.
  3. Monipuoliset roolit: Sarjassa nähdään useita tunnettuja näyttelijöitä.
  4. Syvälliset juonikuviot: Sarja tarjoaa monimutkaisia juonikuvioita ja psykologista syvyyttä.
  5. Uutuusarvo: SkyShowtime on suhteellisen uusi palvelu, joka haastaa muita suoratoistojättejä.

Yhteenveto

SkyShowtime on ottanut merkittävän askeleen pohjoismaisen tuotannon suuntaan julkaisemalla ”Koodinimi: Annika” -sarjan. Sarja tarjoaa laadukasta viihdettä ja syvällisiä juonikuvioita, ja se on saanut positiivista palautetta niin tekijöiltään kuin yleisöltäkin.

Vastaa