Halvin puhelinliittymä: Mitä tulee ottaa huomioon?

Halvin puhelinliittymä Suomessa on Moi Rento 4G, joka maksaa 15 euroa kuukaudessa alkaen. Liittymän dataraja on 8 gigatavua, joka riittää hyvin peruskuluttajalle. Puhelut ja viestit ovat myös max 4 euroa kuukaudessa.

Liittymää valitessa on tärkeää huomioida myös muut ominaisuudet kuin hinta. Esimerkiksi 5G-verkon kattavuus, kotimaan ja ulkomaan puhelut ja viestit, sekä erilaiset lisäominaisuudet, kuten roaming, pilvitallennus tai musiikin suoratoisto, voivat vaikuttaa liittymän hintaan ja käyttökokemukseen.

5G-verkon kattavuus

5G-verkko on nopeampi ja tehokkaampi kuin 4G-verkko. Jos haluat nauttia parhaasta mahdollisesta verkkoyhteydestä, kannattaa valita liittymä, joka toimii 5G-verkossa.

Kotimaan ja ulkomaan puhelut ja viestit

Kotimaan puhelut ja viestit ovat yleensä rajattomat kaikissa liittymissä. Ulkomaille soittaminen ja viestittäminen voi olla kalliimpaa. Jos matkustat paljon ulkomaille, kannattaa valita liittymä, jossa on rajattomat ulkomaan puhelut ja viestit.

Lisäominaisuudet

Liittymissä voi olla myös erilaisia lisäominaisuuksia, kuten roaming, pilvitallennus tai musiikin suoratoisto.

Roaming

Roaming tarkoittaa, että voit käyttää liittymääsi myös ulkomailla. Roaming-maksut voivat olla korkeita, joten kannattaa varmistaa, että liittymäsi sisältää roaming-edun.

Pilvitallennus

Pilvitallennus tarkoittaa, että voit tallentaa tietosi pilveen. Pilvitallennus on kätevä tapa varmistaa, että tietosi ovat turvassa ja saatavilla missä tahansa.

Musiikin suoratoisto

Musiikin suoratoistopalvelut tarkoittaa, että voit kuunnella musiikkia verkossa. Musiikin suoratoisto on kätevä tapa kuunnella musiikkia ilman, että sinun tarvitsee ladata sitä puhelimeesi.

Liittymätarjoukset

Liittymäoperaattorit tarjoavat usein erilaisia liittymätarjouksia, joilla voi säästää rahaa. Tarjoukset voivat sisältää esimerkiksi alennusta liittymän kuukausimaksusta, ilmaista puhelinta tai lahjakorttia.

Liittymän irtisanominen

Liittymän voi irtisanoa milloin tahansa. Irtisanominen onnistuu yleensä operaattorin verkkosivustolla tai puhelimitse.

Liittymän valinta

Liittymää valitessa kannattaa ottaa huomioon seuraavat asiat:

  • Hinta
  • 5G-verkon kattavuus
  • Kotimaan ja ulkomaan puhelut ja viestit
  • Lisäominaisuudet
  • Löydä itsellesi sopiva puheliliittymä tarjous

Telian liittymä sinulle erikoishintaan alta:

Loppupäätelmät

Halvin puhelinliittymä ei aina ole paras vaihtoehto. Liittymää valitessa kannattaa ottaa huomioon myös muut ominaisuudet, kuten 5G-verkon kattavuus, kotimaan ja ulkomaan puhelut ja viestit, sekä erilaiset lisäominaisuudet.


Lue myös: Mobilepay ei toimi (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)

9 kommenttia artikkeliin ”Halvin puhelinliittymä: Mitä tulee ottaa huomioon?”

Vastaa