OnePlus Nord 3 5G – Älypuhelin, joka sopii myös mobiilipelaamiseen

OnePlus Nord 3 5G on OnePlusin uusin keskihintainen älypuhelin. Se julkaistiin kesäkuussa 2023 ja on saatavilla Suomessa 8/128 GB ja 16/256 GB versioina.

Puhelimesta löytyy MediaTek Dimensity 9000 -prosessori, 8 tai 16 GB RAM-muistia, 128 tai 256 GB tallennustilaa, 6,74 tuuman 120 Hz AMOLED-näyttö, 50 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, 2 megapikselin makrokamera ja 16 megapikselin etukamera.

Näyttö

OnePlus Nord 3 5G:n 6,74 tuuman AMOLED-näyttö on puhelimen ehdottomasti paras ominaisuus. Näyttö on terävä, kirkas ja väritoisto on erittäin hyvä. 120 Hz virkistystaajuus tekee näytöstä erittäin sulavaan ja responsiiviseen, mikä on erityisen tärkeää mobiilipelaamisessa.

Käyttöjärjestelmä

OnePlus Nord 3 5G:ssä on Android 12 -käyttöjärjestelmä OxygenOS-käyttöliittymällä. OxygenOS on yksi parhaista Android-käyttöliittymistä markkinoilla. Se on tyylikäs, nopea ja helppokäyttöinen.

Suorituskyky

MediaTek Dimensity 9000 on yksi tehokkaimmista mobiiliprosessoreista markkinoilla. Se takaa, että OnePlus Nord 3 5G pystyy suorittamaan kaikki tehtävät vaivatta, olipa kyse sitten pelaamisesta, videoiden katselusta tai sovellusten käytöstä.

Akunkesto

OnePlus Nord 3 5G:n 4500 mAh akku kestää hyvin päivän käytön, mutta ei kuitenkaan kovin pitkälle. Akun latausnopeus on kuitenkin nopea, sillä puhelimen mukana tulee 80 watin pikalaturi.

Kamerat

OnePlus Nord 3 5G:n kamerat ovat hyvät, mutta eivät yllä aivan huippuluokan tasolle. Pääkamera ottaa hyviä kuvia ja videoita, mutta ultralaajakulmakamera on hieman hämärtynyt. Makrokamera on melko hyödytön. Etukamera ottaa hyviä selfieitä.

Ääni

OnePlus Nord 3 5G:n kaiuttimet ovat hyvät, mutta eivät yllä aivan huippuluokan tasolle. Ääni on melko tasainen ja selkeä, mutta äänenpainetaso ei ole kovin korkea.

Käyttökokemus

OnePlus Nord 3 5G on erittäin hyvä käyttökokemus. Puhelin on tehokas, näyttö on loistava ja käyttöjärjestelmä on nopea ja helppokäyttöinen.

Soveltuuko mobiilipelaamiseen?

OnePlus Nord 3 5G sopii erinomaisesti mobiilipelaamiseen. 120 Hz virkistystaajuus tekee pelaamisesta sulavaa ja responsiivista. Tehokas MediaTek Dimensity 9000 -prosessori pystyy pyörittämään kaikkia pelejä korkeilla grafiikka-asetuksilla.

Plussat

  • Loistava näyttö
  • Tehokas suorituskyky
  • Nopea käyttöjärjestelmä
  • Hyvä hinta-laatusuhde

Miinukset

  • Akkukesto voisi olla parempi
  • Kamerat eivät ole aivan huippuluokan

Yhteenveto

OnePlus Nord 3 5G on erittäin hyvä älypuhelin, joka tarjoaa paljon vastinetta rahalle. Se on tehokas, näyttö on loistava ja käyttökokemus on erinomainen. Puhelin sopii erinomaisesti myös mobiilipelaamiseen.

Vinkki: Tee netin nopeustesti diginyt.fi sivustolla.

Tilaa Koomikko taikuri JP Pirinen viihdyttämään

Koomikkotaikuri JP Pirinen taikoo varmalla otteella juhlaanne huikean tunnelman. Monipuolinen, stand up –komiikkaa ja taikuutta yhdistelevä esitys vapauttaa tunnelman eikä jätä ketään kylmäksi.  Tämä koomikko   ja taikuri ei jätä sinua ilman naurua!

Vastaa