Rahaa heti tilille – Pikasiirto vai MobilePay?

Tarvitsetko Rahaa heti tilille? Pikasiirto on nopea tapa siirtää rahaa pankkitililtä toiselle. Rahansiirto tapahtuu välittömästi, ja rahat näkyvät vastaanottajan tilillä muutamassa sekunnissa. Pikasiirto on turvallinen tapa siirtää rahaa, sillä se tapahtuu aina pankkitunnusten avulla.

MobilePay -maksusovellus

Uusi MobilePay on mobiilimaksusovellus, jonka avulla voi maksaa ostoksia, lähettää rahaa ja maksaa laskuja. MobilePaylla voi myös siirtää rahaa toiselle henkilölle reaaliaikaisesti.

Kuinka Pikasiirto ja MobilePay toimivat?

Pikasiirto tapahtuu pankkien välisen SEPA Instant Credit Transfer -palvelun kautta. Palvelu perustuu pankkien välisiin suoraan yhteyksiin, mikä mahdollistaa nopean ja turvallisen rahasiirron.

MobilePayn reaalimaailman maksut tapahtuvat Mastercard-kortin kautta. Reaaliaikaiset maksut -palvelun avulla MobilePay-käyttäjät voivat siirtää rahaa toisilleen myös pankkitilien välillä reaaliaikaisesti.

Mihin Pikasiirtoa ja MobilePayta voi käyttää?

Pikasiirtoa ja MobilePayta voi käyttää moneen eri tarkoitukseen. Näitä ovat esimerkiksi:

  • Rahasiirto ystäville tai perheenjäsenille
  • Maksu Tori.fi-kaupassa
  • Maksu taksimatkasta
  • Maksu verkkokaupasta
  • Maksu laskusta

Kumpi on parempi?

Pikasiirto ja MobilePay ovat molemmat nopeita ja turvallisia tapoja siirtää rahaa. Pikasiirto on hieman nopeampi kuin MobilePay, sillä se tapahtuu välittömästi. MobilePay on puolestaan kätevämpi tapa siirtää rahaa, sillä sen avulla voi maksaa myös ostoksia ja laskuja.

Loppupäätelmät

Pikasiirto ja MobilePay ovat molemmat hyviä vaihtoehtoja, kun haluat siirtää rahaa nopeasti ja turvallisesti. Pikasiirto on hieman nopeampi, mutta MobilePay on kätevämpi.

Onko yrityksesi markkinointi kunnossa? Tutustu ertuen markkinointipalveluihin osoitteessa: ertuki.fi

21 kommenttia artikkeliin ”Rahaa heti tilille – Pikasiirto vai MobilePay?”

Vastaa