Tarjoukset ja tarjousten oheistuotteet: Telia ja Lidl lahjakortti

Vaihda liittymäsi Telialle – saat nyt huolettoman liittymän etuhintaan ja kaupan päälle 50 € Lidl-lahjakortin.

Telia tunnetaan monipuolisista palveluistaan viestinnän ja viihteen alalla, ja yhtiö tarjoaa säännöllisesti erilaisia kampanjoita asiakkailleen. Näihin kampanjoihin voi sisältyä alennuksia puhelinliittymistä, internet-palveluista sekä digitaalisen sisällön, kuten suoratoistopalveluiden, tilauksista. Lahjakorttien tarjoaminen osana kampanjoita on yksi keino houkutella uusia asiakkaita ja palkita uskollisia käyttäjiä.

Lahjakortit voivat olla joko Telian omaa palveluvalikoimaa edustavia tai ulkopuolisiin palveluihin ja tuotteisiin liittyviä. Esimerkiksi uuden puhelinliittymän tilaaja voi saada lahjakortin, joka oikeuttaa alennuksiin tai jopa ilmaisiin kuukausiin tietyissä suoratoistopalveluissa.

Lidl ja lahjakortit

Lidl on puolestaan tunnettu edullisena ruokakauppaketjuna, joka laajentaa jatkuvasti tuotevalikoimaansa ja palveluitaan. Lidl järjestää usein kampanjoita, joissa asiakkaat voivat voittaa lahjakortteja ostoksia tehdessään. Nämä lahjakortit ovat käytettävissä missä tahansa Lidl-myymälässä, ja ne tarjoavat mahdollisuuden säästää rahaa päivittäistavaroiden hankinnassa.

Erityisesti juhlapyhien ja merkittävien kauppapäivien, kuten mustan perjantain ympärillä, Lidl saattaa tarjota erityisen arvokkaita lahjakortteja tai lisäetuja ostoksiin. Tämä ei ainoastaan houkuttele uusia asiakkaita, vaan myös palkitsee säännöllisiä asiakkaita.

Tarjousten hyödyntäminen

Kuluttajana tarjousten ja lahjakorttien hyödyntäminen vaatii aktiivisuutta ja valppautta. On tärkeää seurata sekä Telian että Lidlin tarjouksia aktiivisesti, jotta ei menetä mahdollisuutta hyödyntää parhaita etuja. Uutiskirjeiden tilaaminen ja sovellusten käyttö ovat hyviä keinoja pysyä ajan tasalla tarjouksista.

Esimerkiksi Telian verkkosivuilla ja sovelluksessa voi olla erillisiä osioita, joissa näytetään voimassa olevat kampanjat ja tarjoukset. Lidl puolestaan julkaisee viikoittaisia esitteitä, joissa ilmoitetaan tulevista tarjouksista ja erikoiskampanjoista.

Lahjakorttien ehdot

Lahjakorttien käyttöehdot vaihtelevat yrityksestä riippuen. On tärkeää, että lahjakortin saaja lukee ehdot huolellisesti, jotta ymmärtää, mihin tuotteisiin tai palveluihin lahjakortti on käytettävissä ja minkä aikavälin sisällä se tulee käyttää. Ehtojen tunteminen auttaa välttämään yllätyksiä kassalla ja mahdollistaa lahjakortin täyden hyödyntämisen.

Telia ja Lidl molemmat tarjoavat yleensä selkeät ohjeet lahjakorttien käytölle, ja nämä tiedot löytyvät yleensä lahjakortin mukana tai yritysten verkkosivuilta.

Valitse sinulle sopiva liittymä

Vaihda liittymäsi Telialle – saat nyt huolettoman liittymän etuhintaan ja kaupan päälle 50 € Lidl-lahjakortin.

Kun tilaat nyt puhelinliittymän, saat kaupan päälle 50 € Lidl-lahjakortin. 5G-liittymän tilaajalle avausmaksu 0 € (norm. 8,99 €). Ole nopea – edut ovat voimassa rajoitetun ajan.

Edut koskevat uusia liittymiä ja numeronsiirtoja Telialle (pois lukien numeronsiirrot Telia Dot -liittymistä). Vaihtaessasi liittymäsi Telialle saat kaupanpäälle 50 € Lidl-lahjakortin. Etu koskee uusia liittymiä ja numeronsiirtoja (pois lukien numeronsiirrot Telia Dot -liittymistä) ja saat ne vain tämän sivun kautta. 

3 kommenttia artikkeliin ”Tarjoukset ja tarjousten oheistuotteet: Telia ja Lidl lahjakortti”

Vastaa