Telia – Yhdistämässä teknologiaa ja palveluita

-> Tämä artikkeli sisältää mainoslinkin eli tarjouksen Telian liittymistä

Liittymän ostajalle 30€ Lidl-lahjakortti kaupan päälle

Koskee valittuja liittymiä ja on voimassa 10.12.2023 saakka!

Telia uudistaa liittymätarjontaa

Telia, tunnettu teleoperaattori, on laajentanut palveluitaan tarjoten sekä kotiin että toimistoon monipuolisia ratkaisuja. Vahvistamalla asemaansa media- ja teknologiayrityksenä, Telia on tänään yksi Pohjoismaiden suurimmista TV-yhtiöistä ja johtava ICT-palvelujen tarjoaja Suomessa. Yrityksen runkoverkon kautta kulkee merkittävä osa maailman nettiliikenteestä.

Helppo liittymän hankinta verkosta

Verkkokaupan kautta liittymien hankkiminen on tehty asiakkaalle erittäin helpoksi. Jatkuvasti kehittyvä verkkokauppa ja panostus online-myyntiin takaa sujuvan asiakaskokemuksen. Valikoimasta löytyvät suosituimmat liittymävaihtoehdot kilpailukykyiseen hintaan. Lisäksi Telia hoitaa liittymän vaihdon operaattorilta toiselle nopeasti ja vaivattomasti.

Rahoille vastinetta Telian liittymillä

Telian liittymät tarjoavat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia vaihtoehtoja. Asiakas voi itse valita, mistä maksaa: netin käyttö on aina rajaton, kun taas puhelut ja viestit voi valita rajattomina tai käytön mukaan. Lisäksi Telian liittymät kattavat Pohjolan ja Baltian, ja 4G-verkko kattaa 99,9 % Suomen väestöstä. Telia panostaa jatkuvasti verkon laadun parantamiseen.

Edistykselliset 5G-yhteydet

Telia on laajentanut 5G-verkkoaan nopeasti, ja keväällä 2022 se kattoi jo 160 kaupunkia. 5G-verkon alueella asuu noin 3,7 miljoonaa suomalaista, ja kansainvälisesti 5G-yhteys on käytettävissä yli 40 maassa. Tämä nopea ja rajaton nettiyhteys ilman datakattoa tarjoaa asiakkaille uuden tason netinkäyttökokemuksen.

EU-käyttö ilman yllätyksiä

Kaikkiin Telian liittymiin sisältyy EU-käyttö, joten liittymää voi käyttää EU- ja ETA-maissa samoin edullisin ehdoin kuin kotimaassa. Tämä poistaa yllätyslaskujen riskin ja tekee liittymän käytöstä huoletonta.

Kokonaisvaltaiset palvelut samalta toimijalta

Telia ei tarjoa pelkästään liittymiä, vaan kokonaisvaltaisia palveluita, joihin kuuluvat sujuvat ja turvalliset yhteydet. Jatkuva investointi verkkoihin tarkoittaa, että asiakkaat voivat luottaa yhteyksiensä laatuun ja turvallisuuteen. Lisäksi Telia tarjoaa asiakkailleen monipuolisia sisältöjä, kuten huippu-urheilua ja suosittuja viihdeohjelmia.

Yhteenveto

Telia on siirtynyt perinteisestä teleoperaattorista monipuoliseksi media- ja teknologiayritykseksi. Tarjoamalla laadukkaita ja kilpailukykyisiä liittymiä, edistyksellisiä 5G-yhteyksiä sekä kattavia sisältöpalveluita, Telia on vahvistanut asemaansa markkinajohtajana. Sen palvelut ovat suunniteltu vastaamaan nykypäivän kuluttajien ja yritysten tarpeita, tarjoten luotettavuutta ja innovatiivisuutta jokapäiväiseen viestintään.

2 kommenttia artikkeliin ”Telia – Yhdistämässä teknologiaa ja palveluita”

Vastaa