Telian Black Friday kampanja on alkanut!

Telia on kulkenut pitkän matkan perinteisestä teleoperaattorista moderniksi media- ja teknologiayritykseksi. Tänään olemme yksi Pohjoismaiden suurimmista TV-yhtiöistä ja johtava ICT-palvelujen tarjoaja Suomessa. Verkkomme kuljettaa kolmanneksen maailman nettiliikenteestä. Tutustu syvemmin siihen, miksi Telia on uuden sukupolven teleoperaattori.

LIITTYMÄT HELPPOSTI TELIAN VERKKOKAUPASTA

Telia tarjoaa vaivattoman tavan hankkia liittymä verkkokaupastaan. Verkkokauppa kehittyy jatkuvasti, ja panostamme vahvasti online-myyntiin ja markkinointiin. Asiakkaillamme on mahdollisuus valita suosituimmat liittymät edulliseen hintaan. SIM-kortti toimitetaan asiakkaalle 1–2 arkipäivässä tilauksen jälkeen. Puhelinliittymän vaihto toiselta operaattorilta Telialle on mutkatonta, sillä hoidamme kaiken puolestasi, ja siirtoaika on vain noin 7 arkipäivää.

TELIAN YHTEYDET – PARASTA VASTINETTA RAHALLE

Edulliset ja hintansa arvoiset Telia-liittymät

Telia tarjoaa kattavan valikoiman liittymiä, jotka ovat sekä edullisia että hintansa arvoisia. Voit valita, mitä maksat, ja kaikkiin liittymiimme sisältyy rajaton netin käyttö kotimaassa. Puhelut ja viestit voit valita joko rajattomina tai käytön mukaan. Lisäksi puhelut ja viestit Suomesta Pohjoismaihin ja Baltian maihin sisältyvät pakettiisi hintaan!

Pohjolan ja Baltian kattavin oma verkko

Telia on ylpeä laajasta omasta verkostaan, joka kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Meillä on myös omat verkot Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Suomessa 4G-verkkomme tavoittaa jopa 99,9 % suomalaisista, ja verkkoa parannetaan jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Aina rajaton ja nopea 4G-netti ilman datakattoa

Kaikki Telian liittymät mahdollistavat rajattoman ja nopean 4G-netin käytön ilman datakattoa kotimaassa. Rajaton netin käyttö ei rajoitu vain Suomeen, vaan voit surffata rajattomasti myös Pohjoismaissa ja Baltiassa. 5G-verkon tulevaisuus on täällä, ja Telia on edelläkävijä. Keväällä 2022 tarjoamme jo 5G-nopeuksia 160 kaupungissa, ja verkkomme tavoittaa yli 3,7 miljoonaa suomalaista. Voit käyttää 5G-verkkoa kotimaan lisäksi yli 40 maassa.

EU-käyttö sisältyy liittymän kuukausihintaan – ei koskaan yllätyslaskuja

Telia haluaa tarjota selkeän ja vaivattoman kokemuksen. Siksi EU-käyttö sisältyy kaikkiin liittymiimme, joten voit käyttää liittymääsi samalla hinnalla myös EU- ja ETA-maissa. Näin matkustaessasi Euroopassa voit unohtaa ikävät yllätyslaskut.

TELIA – YHTEYDET JA SISÄLLÖT SAMALTA LUOTETTAAKSI KOETTUALTA TOIMIJALTA

Telia panostaa sujuviin, turvallisiin ja luotettaviin yhteyksiin, jotka ovat ytimessä toiminnassamme. Investoimme jatkuvasti verkkoihimme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme aina turvalliset ja toimivat yhteydet. Teknologian kehittyessä nopeasti, kuten 5G ja esineiden internet, haluamme varmistaa, että pysytte mukana neljännessä teollisessa vallankumouksessa.

Telia ei tarjoa vain yhteyksiä, vaan myös laadukasta sisältöä. Tarjoamme huippu-urheilua Liigasta formuloihin, Suomen suosituimpia viihdeohjelmia ja aina ajankohtaista uutistarjontaa. Tavoitteenamme on tehdä asiakkaidemme arjesta helpompaa ja sujuvampaa tarjoamalla huippuluokan sisältöä digitaalisessa muodossa.

Telia on sitoutunut jatkuvaan digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämiseen. Haluamme tarjota innovatiivisia ratkaisuja ja palveluita, jotka helpottavat asiakkaidemme elämää.

Yhteenveto

Telia on noussut uuden sukupolven teleoperaattoriksi tarjoamalla asiakkailleen edullisia ja hintansa arvoisia liittymiä, laajan oman verkon kattavuutta, rajatonta ja nopeaa 4G-verkkoa sekä edistyksellistä 5G-verkkoa. EU-käyttö sisältyy liittymien kuukausihintaan, joten matkustaessasi Euroopassa voit nauttia huolettomasta yhteydenpidosta.

Vaihda liittymäsi Telialle – Black Friday etuna saat huolettoman liittymän ilman määräaikaa ja kaupan päälle joko 50 € Lidl-lahjakortin tai ilmaiskuukauden liittymään (16.-29.11.)

Vastaa