Telian viikon kampanja: Mobiililaajakaista etuhintaan alk. 9,99 €/kk

-> artikkeli sisältää mainoslinkin Telian palveluun

Telian viikon kampanja: Mobiililaajakaista etuhintaan alk. 9,99 €/kk

Nyt on mahdollisuus saada nettiyhteys mukaan erittäin kilpailukykyiseen hintaan, alkaen 9,99 €/kk. Mobiililaajakaista tarjoaa paitsi joustavuutta, myös luotettavuutta monenlaisiin käyttötarkoituksiin – olipa kyse etätyöstä tai viihdesisältöjen katselusta.

Tarjous sisältää monia etuja, kuten määräaikaisuuden puutteen, erilaiset liittymäasiakkaan edut ja MTV Katsomon sisältöjen alennetut hinnat. Lisäksi netti on rajaton kotimaassa ja käytettävissä myös EU/ETA-maissa. Nopeudet voivat ulottua jopa 1000 Mbit/s asti, ja verkkomme kattavuus ulottuu laajasti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa.

Yhteyden mahdollisuudet

Mobiililaajakaista sopii erinomaisesti niin tablettiin kuin reitittimeenkin. Se tarjoaa vapautta liikkua, sillä netti toimii rajattomasti kotimaassa. Jos mökillä on tarve ylläpitää yhteyksiä, mobiililaajakaista on loistava ratkaisu myös tähän.

Jos matkustelet usein, meillä on tarjolla erilaisia ulkomaan nettipaketteja, joiden avulla roaming-maksut eivät ole ongelma. Lisäksi tarjoamme erityisen Reissupaketin, joka tekee netin käytöstä ulkomailla huomattavasti huolettomampaa.

Kuuluvuus ja nopeus

Jos olet epävarma mobiilinetin kuuluvuudesta esimerkiksi mökkikohteessa, voit tarkistaa asian meidän kuuluvuuskartastamme. Kuuluvuus on yleisesti ottaen erinomainen, ja voimme tarjota laajan valikoiman nopeuksia.

Kiinteä laajakaista on myös saatavilla, ja saatavuuden voit tarkistaa helposti. Suuremmissa asunnoissa suosittelemme harkitsemaan mesh-verkkoa laajakaistapäivityksen yhteydessä, joka varmistaa wifin toimivuuden joka puolella kotia.

Muut tuotteet ja tarvikkeet

Kun olet valinnut liittymän tablettiin, voit myös tarkastaa uusimmat tablet-tuotteemme verkkokaupastamme. Tarjolla on uusia Samsung-tabletteja, iPadeja ja Lenovo-tabletteja.

Verkkokaupastamme löydät myös tabletin suojakotelot ja muut tarvikkeet. Päivitä mobiililaajakaista samalla, kun hankit uuden tabletin ja saat kaikki tarpeesi yhdellä ostoskerralla.

Muita liittymävaihtoehtoja

Mobiililaajakaista ei ole ainoa vaihtoehto, jos tarvitset dataliittymän. Esimerkiksi laitenetti on edullinen vaihtoehto valvontakameraan, riistakameraan tai vaikka lemmikin seurantaan.

Laitenetti eroaa tavallisesta mobiililaajakaistasta lähinnä tiedonsiirtonopeuden osalta. Se on suunnattu laitteille, jotka eivät tarvitse suuria tiedonsiirtomääriä, mutta kuuluvuus on yhtä hyvä kuin tavallisissa mobiililaajakaistaliittymissä.

Liittymän valinnan kriteerit lyhyesti:

  • Hinta: Alkaen 9,99 €/kk
  • Määräaikaisuus: Ei sitoutumista
  • Sisältö: MTV Katsomo etuhintaan
  • Netin rajoitukset: Rajaton netti kotimaassa, kohtuullinen käyttö EU/ETA-maissa
  • Kattavuus: Suomi, Pohjola, Baltia
  • Nopeus: Jopa 1000 Mbit/s

3 kommenttia artikkeliin ”Telian viikon kampanja: Mobiililaajakaista etuhintaan alk. 9,99 €/kk”

Vastaa