Uusi MobilePay: Uudessa sovelluksessa uusia ominaisuuksia ja paljon muuta

Suomen suosituin mobiilimaksusovellus MobilePay saa uuden version 23. tammikuuta. Uusi sovellus tuo mukanaan useita uusia ominaisuuksia ja parannuksia, joiden tarkoituksena on tehdä sovelluksen käytöstä entistä helpompaa ja turvallisempaa.

Yksi merkittävimmistä muutoksista on se, että käyttäjän koko nimi tulee näkymään sovelluksessa rahaa lähetettäessä tai vastaanotettaessa. Tämä parantaa turvallisuutta ja helpottaa rahan lähettämistä oikealle henkilölle.

Uusi sovellus mahdollistaa myös laitteiden vaihtamisen vahvan tunnistautumisen avulla. Tämä lisää turvallisuutta, sillä laitteen vaihtaminen ilman vahvaa tunnistautumista ei enää ole mahdollista.

Sovelluksen ulkoasua on myös päivitetty. Uusi ulkoasu on selkeämpi ja helppokäyttöisempi.

Lisäksi uuteen sovellukseen on lisätty uusia ominaisuuksia, kuten mahdollisuus estää muita käyttäjiä. Tämä lisää turvallisuutta ja yksityisyyttä.

Miten päivitän MobilePayn uuteen versioon?

Jos puhelimesi päivittää sovellukset automaattisesti, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Puhelin päivittää sovelluksen automaattisesti, kun uusi versio on julkaistu. Mikäli uusi mobilepay ei toimi, suosittelemme katsomaan ohjeet suoraan mobilepay.fi verkkosivuilta.

Jos puhelimesi ei päivitä sovelluksia automaattisesti, voit päivittää sovelluksen itse. Voit tehdä tämän siirtymällä sovelluskauppaan ja etsimällä MobilePay-sovelluksen. Jos sovelluksessa on saatavilla uusi versio, voit päivittää sen napauttamalla ”Päivitä”-painiketta.

Miksi MobilePayssä tehdään muutoksia?

MobilePay ja norjalainen mobiilimaksupalvelu Vipps yhdistyivät viime vuonna. Yhdistämisen myötä MobilePayn käyttäjämäärä on kasvanut merkittävästi. Uusi sovellus on suunniteltu vastaamaan näiden muuttuneiden tarpeiden.

Uuden sovelluksen tavoitteena on tarjota asiakkaille entistäkin parempi käyttökokemus sekä mahdollistaa rajattomat maksut niin ystäville kuin yrityksille Pohjoismaiden sisällä.

Lue myös muita aiheita muualta: 
Pikasiirto (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Lainaa ilman luottotietoja (aukeaa nettilainat.fi sivuston artikkeliin)
Alennuskoodi (aukeaa alennuskooditsuomi.fi sivuston artikkeliin)

Yksi kommentti artikkeliin ”Uusi MobilePay: Uudessa sovelluksessa uusia ominaisuuksia ja paljon muuta”

Vastaa